Een eerste stap in online

Dieboshop: Een maatwerk e-commerce site

De grootste uitdaging voor Dieboshop was de eerste stap naar online. Naast de fysieke winkel 'Diebo Huisdierwereld' wilden zij de consumenten ook online gaan bedienen. Met name gericht op een klein segment: de aquarium niche. En zo ontstond Dieboshop.nl!

Dieboshop is een aquariumspeciaalzaak die onderdeel is van Diebo Huisdierwereld gevestigd te Nieuwegein. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van aquariums. Dieboshop.nl biedt een gigantisch assortiment aquariums en alles wat daarbij komt kijken.

Uitdaging
Met volledig vertrouwen in FirstFocus bouwden wij een volledig maatwerk e-commerce webshop. Nee, je leest het al. Geen simpele webshop, maar gelijk een professionele! Dieboshop had eigenlijk maar één wens. En dat is dat de grote aquariums alleen kunnen worden afgehaald in de winkel. Natuurlijk was dit geen enkel probleem voor ons. De rest van de mogelijkheden mochten wij geheel naar eigen wens invullen.

Resultaat
Deze supersnelle webshop met ProPOSS (Valk Solutions) integratie biedt aquarium liefhebbend Nederland alles wat hij of zij maar wil. Omdat Diebo ook een fysieke winkel heeft wordt de voorraad op de webshop elk kwartier geüpdatet. Zo lopen klanten nooit tegen plotseling langere levertijden aan. Daarnaast is de webshop snel, makkelijk door heen te klikken, en flexibel. De categorie-indeling en fijne filters maken een bezoek op de webshop een stuk aangenamer voor de consument. Het ontwerp is vanuit de 'mobile first' filosofie ontworpen en volledig responsive. Dus of je nu op mobiel, tablet of op je laptop de site bezoekt, de webshop past zich aan.

Bekijk hier het eindresultaat

Responsive-showcase-diebo