Al meer dan 16 jaar ervaring.

Wij zijn OnTargetCMS. Een stel vakidioten met al meer dan 16 jaar ervaring, dat zijn wij. OnTargetCMS is ontwikkeld door FirstFocus uit de behoefte voor een meer SEO georiënteerd CMS. Een website moet immers wel bezoekers trekken en dus vindbaar zijn in Google. Vervolgens moet de site lekker snel reageren en prettig navigeren. Dat bleek destijds (en nog steeds vaak) te veel gevraagd.
 

Resultaat? OnTargetCMS.

Wij streven naar een e-commerce platform dat voldoet aan alle technische SEO specificaties. Zoals Google dat graag ziet.  Uiteraard inclusief de mogelijkheid zo gebruiksvriendelijk mogelijk deze basis zelf te kunnen aanvullen met (voor jouw business) relevante content. De vraag naar nieuwe functionaliteiten in websites lijkt onuitputtelijk. OnTargetCMS is daarom nooit af. Wij gebruiken technologie die deze flexibiliteit aankan, die past bij de wensen van onze klanten en waarmee we samen online scoren. OnTargetCMS is voor altijd en maakt het leven voor u als ondernemer een stuk eenvoudiger. Makkelijk voor u als klant en voor úw klant. Samen ontwikkelen wij iets moois waar u levenslang van kan gaan genieten.
 
Interesse? Neem contact met ons op.
 

Een kick-ass team voor een kick-ass platform.

Een platform als OnTargetCMS bouwt zichzelf niet. Daarom werken wij dagelijks aan het verbeteren en vergroten van de functionaliteiten hiervan. Een team van vakidioten met een 'passion for greatness'. 

IMG_0243
Menno Flikkema
Founding Father
Mijn passie? Alles uit een website halen met zoekmachinemarketing!
balloon
Wesley Helmich
Support Lead
I don't give up until the perfectionist in me is happy
IMG_20160323_104215
Pim Dijkstra
Technical Marketing Consultant
Have no fear of perfection, you'll never reach it.
IMG_0239
Peer Ruigendijk
Partner in crime
Waar gaat het om bij een goede online strategie? Het gehele speelveld bekijken en dan de juiste oplossing kiezen.
frank-front
Frank Reinaerdts
Online marketing King
Mijn drive? De bijdrage van online marketing campagnes aan offline omzet inzichtelijk maken en constant bezig zijn om nieuwe campagnes te creëren omtrent deze ontwikkeling.
jessica
Jessica Brouwer
Social marketing Wunderkind
Het kan niet fout gaan, hooguit anders dan verwacht.
balloon
Michel Bruin
Master of .NET
IMG_0261
Darryl Rader
Online marketing
balloon
Ben Zátrok
CTO