Van Magento 1.9 naar 2? Of zeg jij ook NEE!?

Magento Overstapservice van OnTargetCMS
Veel webshops die nu draaien op Magento versie 1 zullen de komende maanden de overstap moeten maken naar Magento 2.0 of een alternatief buiten Magento. Per 1 januari 2018 stopt namelijk Magento met het support van Magento 1.9. Veel webshopeigenaren zitten hiermee in hun maag. Dit betekent namelijk dat zij een nieuwe webshop moeten gaan bouwen. Uiteraard kan dit in Magento 2.0 maar zoals vele andere kan je ook kiezen voor een alternatief buiten Magento om.OnTargetCMS is dit alternatief bij uitstek.

OnTargetCMS is een zeer sterke concurrent van Magento 2.0. Door onze migratie tool OnTargetCMS is overstappen een fluitje van een cent. FirstFocus zal middels een speciaal ontwikkelde plugin uw Magento webshop eenvoudig migreren naar OnTarget 4.0 CMS. Een premium CMS met een kick ass performance die snel, flexibel en makkelijk in gebruik is. Daarnaast blijft het innovatief en is het eenvoudig te integreren met elk psp en fulfillment partij die u wilt. Kortom OnTargetCMS combineert alle sterke punten van Magento 2.0. maar dan met nog meer voordelen. 

Daarnaast is OnTargetCMS speciaal ontworpen voor online marketing en online resultaat. Wilt u inzicht in wat uw online marketingbudget effect heeft op uw totale bedijfsomzet? Met de unieke Omnichannel/ROPO support zal FirstFocus u begeleiden bij de eerste stappen tot een volledige realtime omnichannel dashboard. 

Overstapservice
Om de overstap te vereenvoudigen bieden we een overstapservice aan. Dit houdt in dat we middels een plugin van AdCurve alle content uit de shop eenvoudig kunnen migreren naar OnTarget. Voor meer informatie neem contact op!