OnTarget Webshop geïntegreerd met ProPOSS en ASPOS. 

Een unieke oplossing voor retailers. 

FirstFocus integreert als partner van Valk Solution webshops met ProPOSS en ASPOS om voor retailers omnichannel een winstgevend kanaal te maken. Daarnaast helpen we de klanten met online marketing support en ROPO ) Research Online Purchase Offline) inzichten. Meer informatie over onze geintergreerde shops.

ASPOS is een cross-channel retail platform, een internetkassa, waarmee retailers hun online en fysieke verkopen kunnen integreren.  ASPOS is 100% online en realtime, met één centrale database in de cloud. Alle transacties en mutaties werken rechtstreeks op de database. De achterkant is kostenefficiënt met geïntegreerde logistiek en centraal beheer. 

ProPOSS is het compleetste retail programma op de markt met een rijkdom aan functionaliteit. ProPOSS is geschikt voor zelfstandige winkeliers en voor winkelketens. Kenmerkend voor ProPOSS is dat het uw hele retail procesautomatiseert. ProPOSS is niet alleen een kassa, met ProPOSS maakt u de automatiseringscirkel rond. Van verkoop via besteladvies en inkoop naar ontvangsten. Barcode labels en prijsstickers worden automatisch aangemaakt, rapportages staan voor u klaar en klantbestellingen worden apart gehoudenMeer over Valk Solutions 

Wilt u meer weten over de ontzorgende resultaatgerichte oplossingen van de FirstFocus webshop of FirstFocus Online Marketing Support neem dan contact met ons op.